Heb je op zoek naar een leuke, educatieve en onvergetelijke dag uit met je kinderen? Dan moet je zeker eens bij Kidzcity langsgaan! Dit unieke uitje is de perfecte manier om kinderen van alle leeftijden te vermaken. Van educatieve activiteiten tot speciale spelletjes – er is voor ieder wat wils bij Kidzcity! Lees hieronder meer over dit fantastische uitje.

Wat is Kidzcity?

Kidzcity is een indoorpretpark in Utrecht waar je kinderen zich uren kunnen vermaken. Er is van alles te doen: van klimmen en klauteren tot spelen in de ballenbak en het draaiende piratenschip. Ook voor ouders is het een fijne plek om even bij te komen, want er is een café met free WiFi.

Hoe kom je bij Kidzcity?

Kidzcity ligt in het hartje van Utrecht en is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Met de auto: Kidzcity ligt op 5 minuten rijden vanaf de A12, afslag 24 (Utrecht Zuid). Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. Met het openbaar vervoer: Kidzcity ligt op 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS. Vanaf Utrecht CS neem je bus 3 (richting Uithof) of bus 8 (richting Lunetten). Stap uit bij halte ‘Lange Jansstraat’ en loop in 3 minuten naar Kidzcity toe.

Wat zijn de openingstijden van Kidzcity?

Kidzcity is open van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00. Op maandagen en dinsdagen is Kidzcity gesloten.

Wat kost een dagje Kidzcity?

Een dagje naar Kidzcity kost €17,50 per kind. Dit is inclusief toegang tot alle attracties en shows, een lunchpakket en onbeperkt drinken. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot Kidzcity.

Welke activiteiten zijn er in Kidzcity?

In Kidzcity kunnen kinderen zich vermaken in allerlei verschillende activiteiten. Zo is er een grote indoor speeltuin met glijbanen, klimtoestellen en trampolines. Ook is er een ballenbak en een aantal arcadespelletjes. Buiten is er ook genoeg te doen, met onder andere een minigolfbaan, waterpretpark en verschillende soorten fiets- en wandelpaden. Op het terrein bevindt zich ook een restaurant waar je terecht kunt voor lunch of diner.

Bezoek Nappas voor korting!